19 september 2022

Maassluise Kunstenaars Roeland van Reem en Boriska Hoogenbosch exposeren in oktober samen in expositieruimte Tavenu in Maasland met als titel ’Verbeelding in olieverf en steen’.

Roeland van Reem heeft voor deze expositie een serie olieverfschilderijen van het landschap van Maasland gemaakt. Verder zijn er zeegezichten en landschappen te zien en kleurrijke bloemstillevens en portretten. Roeland is deelnemer van de Stg. Maassluise Kunstenaars en lid van het Westlands Kunstenaarscollectief WIT.

De meeste beeldhouwwerken van Boriska Hoogenbosch zijn abstract en hebben veelal een organische vormgeving. Inspiratie vindt zij in de natuur in al haar verschijningsvormen en in het materiaal; de structuur van een steen met zijn hardere en zachtere gedeelten en eventuele breuklijnen. Boriska is is deelnemer van de Stg. Maassluise Kunstenaars.

De officiële opening vindt plaats op vrijdag 30 september in Tavenu om 20.00 uur en wordt verricht door Gonny van den Nouwelant. De gasten op de opening krijgen bij binnenkomst een gratis lot. De bezitter van het winnende lot mag een schilderij van Roeland van Reem uit de expositie kiezen tot en met 30 x 30 cm. De trekking vindt even na de opening plaats.

Roeland en Boriska heten u van harte welkom!

Adres: expositieruimte Tavenu, Pynasplein 5, Maasland. Openingstijden: van zaterdag 1 tot en met zondag 23 oktober op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

XXX