2 juli 2024

De tentoonstelling ‘Het Gat van de Zomer’ wordt georganiseerd door Maassluise Kunstenaar Friedie Kloen, ook deelnemer van de Stichting KunstWerkt. 22 deelnemers van Stichting KunstWerkt exposeren werk.

Elke deelnemer aan de tentoonstelling krijgt een expositieruimte van 1,25 vierkante meter. Daarin kan de kunstenaar naar eigen keuze één of meerdere werken tentoonstellen. Als er sprake is van ruimtelijk werk, zoals beelden of installaties, dan heeft de exposant 1,25 kubieke meter ter beschikking. Deze inkadering zal bij de vormgeving van de expositie op speelse wijze worden geaccentueerd. 

De deelnemers kunnen ‘Het Gat van de Zomer’ met hun werk of werken geheel vrij interpreteren. Misschien heb je zelfs een hekel aan de zomer en kom je daarom met een winters tafereel! Noem het een frisse kijk op de zomer. 

Opening van de tentoonstelling is op zondag 7 juli om 15.30 uur.

De tentoonstelling is te zien van 4 juli t/m 4 augustus in het Art Centre Schiedam, Lange Nieuwstraat 191, Schiedam. Openingstijden: donderdag tot en met zondag van 13.00 – 17.00 uur (ook op afspraak).

Foto: werk van Friedie Kloen (boven) en Martine de Heij (onder).