29 juni 2024

Alvast om in uw agenda te zetten: voor de derde maal komt er een TenTuinstelling door Maassluis. Het is een (fiets)route op zaterdag 24 augustus door Maassluis langs 13 bijzondere en soms particuliere locaties. Van De Zuidbuurt tot aan de Molenwijk en van daar naar de Vlaardingsedijk. U kunt op elke willekeurige locatie starten.

Er exposeren in totaal 35 kunstenaars op deze locaties waaronder negen kunstenaars die zijn aangesloten bij Stichting Maassluise Kunstenaars (SMK), een bewonersgroep van de DrieMaasHave en een imker. Ook is er op vier locaties livemuziek te zien en te horen. Elke locatie is – mocht dat nodig zijn – met de auto te bereiken.

De locaties zijn te herkennen aan de vlaggen/beachflags van SMK. U bent welkom – de toegang is gratis – van 10 t/m 17.00 uur. Op verschillende locaties is tegen betaling een hapje en drankje te verkrijgen. Er zitten ook drie bonnen op de flyers, te gebruiken in het Stadshart van Maassluis voor een gezellige pauze.

Begin augustus kunt u op de website van de SMK het uitgebreide programma terugvinden. Dat vindt u ook in de flyer, die voor u klaarligt bij de gebruikelijke openbare punten in Maassluis zoals Ervaar Maassluis, Bibliotheek, Kunstuitleen, Museum Maassluis, Hotel Maassluis, alle fietswinkels in Maassluis, Douanehuisje en het Gemeentehuis.

De TenTuinstelling is een initiatief van Willy Minderhoud-Poldervaart en vindt plaats onder de vlag van de SMK. Met dank aan het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en de Gemeente Maassluis voor hun financiële bijdrage en de deelnemende locaties voor hun medewerking.