11 januari 2019

Maassluise Kunstenaar Hanneke Wessels exposeert van 1 t/m 24 februari met ‘Het zelf en de ander’ bij Tavenu in Maasland. De expositie wordt op vrijdag 1 februari om 20 uur geopend door Alma Brevé, beeldend kunstenaar en kunsthistorica.

Voor Hanneke Wessels is tekenen de basis: van tekendagboeken tot modeltekenen. Zij werkt graag figuratief, met de vrouw als haar muze. Deze – meestal anonieme – vrouw wordt zowel in haar tekeningen en schilderijen als in grafiek en fotografie centraal gesteld. In haar werk zoekt zij naar eenvoud, verstilling en kracht en hanteert wat kleur betreft een ingehouden palet. Haar eigen gezin, maar ook muziek, gedichten en actuele gebeurtenissen die in het nieuws komen zorgen voor inspiratie. Bij alles wat zij creëert, is er een emotionele betrokkenheid, zij vindt het mooi als iemand door haar werk wordt geraakt. Kijk hier voor meer informatie over Hanneke op onze website.

Adres: Tavenu, Pynasplein 5, 3155 VX Maasland.
Openingstijden: iedere zaterdag, zondag en woensdag van 14 tot 17 uur.

Als u buiten de officiële openingstijden de expositie wilt bezoeken, kunt u contact opnemen met Hanneke: 06 51968120 of jmwessels47@gmail.com

U bent van harte welkom!