7 januari 2019

Deze maand exposeert Maassluise Kunstenaar Marieke van Baalen met ‘Nagelaten sporen’ in het Douanehuisje.

‘Het thema ‘Nagelaten sporen’ komt tot uitdrukking in mijn schilderijen die gemaakt zijn met de vier elementen, water, aarde, lucht en vuur. En de afgelopen herfst heeft zijn sporen nagelaten op zijden sjaals en afdrukken op papier door middel van de ecoprint-techniek.’

Marieke nodigt u van harte uit om eens langs te komen op deze unieke plek aan de Nieuwe Waterweg. Zij is op zaterdagen en zondagen aanwezig van 13.00 – 17.00 uur. Het Douanehuisje is te vinden op de hoek van de Govert van Wijnkade (52) / Noordzee op het industriegebied ‘Nieuwe Waterweg’.

 

Workshops in het Douanehuisje
Daarnaast zijn er twee inspirerende workshops met het thema ‘De vier elementen’. Deze workshops geeft zij in samenwerking met Miranda Molenaar. Er wordt beeldend en met woorden gewerkt. Daarbij ga je op onderzoek naar de vier elementen in jezelf. De elementen vuur, aarde, lucht en water ga je ervaren door er letterlijk en figuurlijk mee aan de slag te gaan; er woorden aan te geven, of juist niet… Wees welkom bij een van deze unieke workshops!

Er kunnen maximaal 6 deelnemers per workshop deelnemen.
Data: 11 of 26 januari 2019, van 10.30 tot 13.00 uur. Investering € 15.
Stuur even een mailtje om je op te geven: mvbaalen@kabelfoon.nl

Ecoprint