15 mei 2019

Tijdens een informele bijeenkomst in grand café ‘De Waker’ zijn zaterdag 11 mei de prijzen van de kunstverloting en de kinderspeurtocht van de Maassluise Kunstroute 2019 uitgereikt. De prijswinnaars zijn bepaald door een greep in de dozen met ingevulde kaarten, vertelde David van der Houwen, voorzitter van de Stichting Maassluise Kunstenaars die de jaarlijkse Kunstroute organiseert.

 

 

 

Elène Koenen was de gelukkige winnaar van de prijs van de Kinderspeurtocht. Zij kreeg een waardebon uit handen van Nicolette Nuijten van speelgoedwinkel ‘De Kleine Reus’ die deze prijs beschikbaar heeft gesteld.

Hans Zevenbergen kreeg de derde prijs uit de groep mensen die een kaart voor de kunstverloting hadden ingevuld. Voor hem was er een boek van Boekhandel ‘Keizerrijk’.

Pieter van Noord, voorzitter van de Wereldwinkel Maassluis, overhandigde Joke Dalebout de tweede prijs: een door de Wereldwinkel beschikbaar gestelde kleurrijke vaas.

De eerste prijs was voor Anneke van der Meer. Zij had op haar formulier aangegeven graag de in één van de etalages van de deelnemende winkeliers geplaatste foto van Mischa Koorneef te willen hebben (foto onder). Zij was extra blij omdat de fotograaf zelf naar ‘De Waker’ was gekomen om die uit te reiken.

David van der Houwen bedankte de ondernemers van Stadshart Maassluis voor het sponsoren van deze prijs en voor hun medewerking aan de Kunstroute. Volgend jaar is die op zaterdag 18 en zondag 19 april.