5 oktober 2018

Marieke van Baalen, deelnemer van de Stichting Maassluise Kunstenaars, exposeert tot 2 november met kunstwerken in het Atrium van Theater Koningshof onder de titel ‘Nagelaten sporen’. Marieke: ‘In deze expositie laat ik vooral mijn kunstwerken zien, die ik gemaakt heb met de vier oerelementen: water, aarde, lucht en vuur. Er kwam geen kwast of verf aan te pas. Ze bevatten allerlei organische materialen zoals klei, zand, aarde, steen, water, leem, schors, riet en natuurlijke kleurpigmenten. Door lucht en vuur zijn de werken gedroogd en gebrand. De structuren in de natuur van bomen, schorsen, korstmossen, bergwanden en dergelijke zijn mijn inspiratiebronnen en met deze schilderijen komen mijn twee passies samen: natuur en creatief bezig zijn.’

Meer informatie over Marieke vindt u hier.