Gastorganisatie

De Kunst en Cultuur Academie (KCA) is een creatief en educatief centrum met een uitgebreid aanbod van cursussen en workshops op alle terreinen van kunst en cultuur. Voor jong en oud. Voor mensen met enige ervaring én voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. De KCA biedt hen de kansen daaraan invulling te geven. Daarmee kunnen ze hun leven verrijken en verdiepen. Bezig zijn met kunst en cultuur haalt mensen weg uit hun dagelijkse beslommeringen en geeft hen de kans hun horizon te verbreden.

De KCA organiseert ook lezingen over tentoonstellingen, over historisch Maassluis en lezingen in de vorm van een korte cursus over landen en volken.

De KCA laat met trots het werk zien dat door haar cursisten wordt gecreëerd op het gebied van tekenen, schilderen, aquarelleren, bloemsierkunst, keramiek, quilten en door de Jeugdacademie.

Tijdens de Kunstroute zullen mogelijk cursisten ter plekke werken!  

De Kunst en Cultuur Academie exposeert tijdens de Kunstroute op locatie B in haar eigen onderkomen achter het stadhuis (aan de kant van de Koningshoek bij de Aldi). Klik hier voor meer informatie.