14 juni 2019

Agna Nobel exposeert in Theater Koningshof vanaf 11 juni t/m 25 juli 2019. Agna, onze gastkunstenaar tijdens de laatste Kunstroute Maassluis, exposeert met schilderijen in het Atrium van Theater Koningshof.

Agna: ‘Voor mij is schilderen even weg uit het ‘dagelijkse’ om mij vervolgens te verliezen in mijn ontwerp, dat gebaseerd is op de realiteit maar door mijn fantasie op het doek verschijnt. Daardoor weet ik van tevoren nooit hoe het er uit gaat zien. De uitdagingen zitten voor mij in het werken met het paletmes en soms met organische materialen. Maar ik vind het ook spannend om realistische werken te schilderen zoals portretten, landschappen en dieren. Ik schilder op dit moment met acryl. Ik ben drie jaar geleden gestart met schilderen en ben vanaf dat moment ook bij diverse Maassluise activiteiten zoals: de Kunstexplosie en Montmartre plein aanwezig.

 

Ik heb het afgelopen jaar onder andere deelgenomen aan diverse projecten:

  • The White Wall Project. Dit was een 600 meter lang doek in het Beatrixpark in Schiedam waar uiteindelijk door een deskundige jury 43 doeken uit zijn geselecteerd.
  • The Colorfield Performance. Hier stonden in een weiland in Sloten ruim 400 panelen in een driehoek opgesteld. De uitdaging was dat het in 1 dag af moest zijn en er mocht niet met zwart worden geschilderd.

Ik ben trots dat beide werken uit deze twee projecten nu ook tijdens deze expositie in Theater Koningshof mogen hangen. Dit jaar heb ik voor de eerste keer als gastkunstschilder tijdens de 20ste Kunstroute mogen exposeren in Ervaar Maassluis.

Met vragen over schilderen in opdracht of welke vraag dan ook met betrekking tot mijn schilderwerk, kunt u mij mailen op: paintings@noa-art63.nl

Adres: Theater Koningshof, Uiverlaan 20 in Maassluis