12 februari 2018

Op maandag 5 februari jl. vond de eerste model tekensessie plaats in het atelier van Hanneke Wessels in het Arie de Groothuis aan de Dr. Kuyperkade in Maassluis.

Een mooi vrouwelijk ervaren model was aanwezig en er werd geconcentreerd gewerkt. Na een paar korte standen van 4 minuten om de vingers los te maken werden twee ‘oog-hand coördinatie’ oefeningen gedaan, waarbij zonder op het papier te kijken werd getekend. Dat leverder interessante tekeningen op. Daarna twee standen van ca. 15 minuten waarna er gezamenlijk koffie werd gedronken. Na de pauze volgde een lange stand waarbij de tekeningen wat meer uitgewerkt konden worden. Het was een ontspannen avond in een ongedwongen sfeer.

De tekenavonden vinden plaats op de eerste maandag van de maand tot en met juni. Behalve in april waar er op 9 april wordt getekend i.v.m. Pasen. Bij voldoende belangstelling zullen deze avonden na het zomerseizoen weer doorgaan. Daarover volgt t.z.t. nog nader bericht. Mocht je zin hebben om een keer te komen tekenen, neem dan even contact op met Hanneke.

Tel: 06 51 968 120. Mail: jmwessels47@gmail.com 

Foto boven: Gonny van den Nouwelant, foto onder: Hanneke Wessels