23 november 2019

In Naaldwijk wordt op 14 en 15 december voor de 6e keer een Kunst en Ambacht Winterfair georganiseerd door galerie Tess-keramiek. Aan de fair doen o.a. Maassluise Kunstenaars Ans van de Wiel-Verdiesen en Marieke van Baalen mee.

Dit jaar is de Winterfair groter dan anders: in de galerie, de twee ateliers, de kas en de winterse beeldentuin tonen 11 vakmensen met kleine ateliers uit het Westland en omstreken, hun unieke, handgemaakte producten en kunst. Er is een gevarieerd aanbod van keramiek en porselein, schilderijen, sieraden, leren tassen, beeldhouwwerk, brons, fotografie, houten objecten, vilt, wol (changeable art) en glaskunst. De kunst en ambacht winterfair staat bekend als een sfeervolle fair waar kunst en wonen op een bijzondere manier samen gaan. Kleinschalig, met oog voor kwaliteit, detail en styling. Naast kunst en ambacht vindt u er ook veel woonaccessoires

Onder het genot van een hapje en een drankje en live-muziek kunt u vrijblijvend het werk van deze kunstenaars en ontwerpers komen bekijken. Een gedeelte van de opbrengst en wordt beschikbaar gesteld aan de Hooge Tuinen voor extra middelen voor mensen met dementie.

Wilt u eens wat anders dan de drukke en grootschalige Kerstmarkten? Wilt u in een winterse sfeer genieten van kunst en design? Zoekt u een uniek handgemaakt cadeau gemaakt door ontwerpers met kleine ateliers? Komt u gerust langs en geniet van wat wij te bieden hebben!

De galerie is gratis te bezoeken op 14 en 15 december van 11.00-17.00 uur. Adres: Dijkweg 45 in Naaldwijk

Meer informatie vindt u op www.tess-keramiek.nl