Maassluise Kunstenaar

Discipline: schilderen

‘Bloemen, figuratief, abstract in vele kleuren is mijn favoriete werk. Bloemen blijven inspireren en de kleuren zijn oneindig. Door de composities en de diversiteit van bloemen raak je nooit uitgeschilderd. Met figuratief net zo, de mensen om mij heen kunnen mij inspireren om een silhouet mooi in kleuren en met gebruikmaking van diversen technieken uit te laten komen.

Met abstract werk bouw ik laag voor laag op met diverse pasta’s, zand, poeder en media. Ik breng dunne lagen verf aan, kleur voor kleur, goed op elkaar afgestemd om tot een mooi eindresultaat te komen. Ik schilder met acrylverf, olieverf, media, pasta’s en inkten.

Naast vrij werk, maak ik ook werk in opdracht en geef ik schilderlessen in ’t Penseeltje in de Lier.’

Anja exposeert tijdens de Kunstroute op locatie M: Loods M, Govert van Wijnkade 44. Klik hier voor de website van de kunstenaar en hier voor pagina van de kunstenaar op onze website.