27 maart 2018

Voor kinderen zijn tijdens de Kunstroute allerlei activiteiten georganiseerd, zoals:

KinderSchminken: Nikki maakt kunstwerken op kindergezichten in De Wasserij (Zuidvliet 2) tussen 13:00 – 16:00 uur (op zaterdag en zondag).

KinderSpeurtocht: Kinderen kunnen een ijsje verdienen met een speurtocht die start in Ervaar Maassluis (op zaterdag en zondag).

StraatTheater: Door de stad lopen tussen 13:00 – 16:00 een kunst-regisseur en haar assistente op zoek naar… Ja Kunst! Want kunst vind je op de vreemdste plekken: iemand die een ijsje aan het eten is, een bezoeker die een stilleven bewondert, een kind met een geschminkt gezicht… De gevierde kunst-regisseur neemt plek op haar stoel en geeft haar onhandige assistente opdracht om deze kunstvorm te perfectionaliseren. Deze activiteit wordt verzorgd door Tante T. (op zondag).

Muziek@Maassluis: Leerlingen maken van 13:00 – 16:00 uur muziek op diverse plekken in ‘t Stadshart (op zaterdag).

Natuurlijk niet vergeten: het is ook gewoon hartstikke leuk en interessant om te zien wat al die kunstenaars hebben gemaakt!

En in ‘t Portiek presenteren leerlingen uit verschillende leerjaren beeldend werk in de voetsporen van beroemde kunstenaars. Kom kijken naar Jong Revius Kunst Talent. Zie Lentiz Reviuslyceum bij Deelnemers.