6 november 2023

Rondleidingen
Op zondag 12 en 26 november geeft Elly van Baalen van 14.00 tot 15.00 uur een rondleiding door haar solo-expositie ‘Zullen we ons verwonderen’ in Museum Maassluis. De expositie biedt een goed overzicht van het werk dat zij in de afgelopen 30 jaar gemaakt heeft. Van het moment dat zij naar de Koninklijke Academie in Den Haag ging tot heden. 

Het boek loopt als een rode draad door haar werk heen. U vindt het terug in diverse kunstvormen en technieken zoals: collages, tekeningen, installaties, conceptuele kunst, fotografie en schilderijen. Papier, karton, textiel en vezels zijn haar favoriete materialen. Ieder werk heeft zijn eigen verhaal. Elly van Baalen leidt u graag rond door de expositie. Ervaar de ruimte van de ‘Cloud of Not Knowing’, verbaas u over ‘Omgevallen Woorden’ of schrijf een briefje voor de ‘Schatkamer voor Verwondering’.

Workshops
Gekoppeld aan haar expositie geeft Elly ook twee workshops:

Maak je EigenWijze Kunstboekje op 14 november 2023 van 13.30 – 15.30 uur.
Laat je inspireren door de expositie en maak je eigen kunstboekje. Voor iedereen die liefde heeft voor boeken, papier, nieuwsgierig is en/of het leuk vindt om samen bezig te zijn. Klik hier voor meer informatie.

SchrijvenderWijs met Kunst op 23 november 2023 van 13.30 – 15.30 uur.
Een creatieve schrijfworkshop voor iedereen die van schrijven houdt en het leuk vindt om samen bezig te zijn. Schrijven is leuk! Schrijven inspireert, geeft inzicht, verwondert, maakt blij, verrast. Klik hier voor meer informatie.

Voor de rondleidingen en workshops kunt u zich aanmelden via  ellyvanbaalen@gmail.com of info@museummaassluis.nl

Locatie: Museum Maassluis – Zuiddijk 16 – Maassluis