1 mei 2023

Komend weekend van 6 en 7 mei doet een drietal Maassluise Kunstenaars mee aan de Westlandse Kunst- en Atelieroute 2023. Mick Otten, Roeland van Reem en Elly van Baalen laten hun werk zien op drie verschillende locaties.

Westlands Kunstenaarscollectief WIT organiseert voor de achtste keer deze Westlandse kunst- en atelierroute in Naaldwijk, ’s-Gravenzande, Monster en Poeldijk. De route is open op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023 van 11 tot 17 uur.

Mick Otten exposeert in de Watertoren, Grote Woerdlaan 11 in Naaldwijk (voor de expositie moet u een trap op): “Er zijn tijdens de Kunstroute weer nieuwe natuurkunstwerken in mijn ‘In Vitro-In Natura’-serie te bewonderen en – zoals u misschien van mij bekend bent – vertel ik graag van alles over die bijzondere zeedieren.”

Roeland van Reem exposeert in basisschool De Zeester, Kloosterlaan 4 in Monster. Hij schildert in zijn atelier te Maasland in olieverf op paneel of linnen. Tijdens deze route toont hij voornamelijk klein werk en miniatuurschilderijen. 

Elly van Baalen exposeert in de Bibliotheek, Zandeveldplein 26, ‘s-Gravenzande: “Er zijn twee verschillende werkwijzen die typerend zijn voor mijn werk: werken vanuit een idee of thema en werken vanuit het materiaal. Deze twee manieren overlappen elkaar voortdurend. Materialen die mij inspireren zijn o.a. zijdevezel, vlas, staalwol, paardenhaar, textiel, papier, karton, oude boeken, kaften en boekbladzijden.”

WIT: “Door de grote verscheidenheid aan deelnemers is er een breed aanbod aan onderwerpen, technieken en vormgeving. Om een paar variaties te noemen: portretten, fotografie, objecten in 3D, abstract werk, keramiek en collages. Maar ook: kleuretsen, air brush, ruimtelijke installaties, modeltekeningen en surrealistisch werk. U zult uw ogen uitkijken. Op een aantal locaties kunt u genieten van muzikanten en lezen schrijvers en dichters voor uit eigen werk.”

Klik hier om de routekaart op te halen. 

Wij zien u graag komend weekend!