17 april 2023

Tijdens de Kunstroute Maassluis is er in opdracht van de Gemeente Maassluis en in samenwerking met de Stichting Maassluise Kunstenaars onderzoek gedaan naar de bezoekers van onze route. Wij willen u graag beter leren kennen! Dat onderzoek is gedaan door enquêteurs op een aantal locaties van de Kunstroute. 

Misschien bent u niet door de enquêteurs benaderd en wilt u wel meewerken aan ons onderzoek? Wij zouden dat in ieder geval zeer op prijs stellen! Als u meedoet, maakt u kans op een kunstwerk van één van de Maassluise Kunstenaars ter waarde van € 50 of eenzelfde bedrag aan korting op een duurder kunstwerk. 

Door het aanklikken van de link – https://survey.alchemer.eu/s3/90544377/KM2023 – of door het scannen van de volgende QR-code 

komt u vanzelf terecht op een website, waarop u de vragen kunt beantwoorden. Het kost u maar een paar minuten. Als u uw emailadres invult bij de enquête, maakt u kans op 1 van de 3 prijzen ter waarde van € 50. Uw emailadres wordt verder niet gebruikt (tenzij u daar toestemming voor geeft) en uw antwoorden en gegevens zijn en blijven anoniem. 

Wij hopen dat u mee wilt doen!