5 mei 2018

In dit bericht de nieuwe data voor workshops in mei 2018. Heb je nog zin en tijd vóór de zomervakantie? Na de zomer volgen er meer!

Geplande workshops mei 2018: 

     Dinsdag 15 mei 19.00 uur

     Donderdag 17 mei 2018 19.00 uur

Stimulerend en Ontspannend
Heb je altijd al schilderlessen willen volgen? Schilder je al maar heb je behoefte aan professionele begeleiding? Je bent van harte welkom in het  sfeervolle Atelier BeanStream. Daar geef ik schilderlessen aan beginners en gevorderden.

Aan het werk (schilderen)
In de workshop gaan we serieus aan de slag met verf en kwasten. We gaan een compositie opzetten waarbij de kleuren in goede harmonie vanuit het pallet samenkomen op het schilderdoek. Je kunt hierbij persoonlijke dingen als teksten en dergelijke in het geheel verwerken, zodat je een werk met een bijzondere eigen waarde creëert.

Voor iedereen
Gaat het om een kennismaking met het schilderen of kom je voor verdieping en het uitbreiden van je vaardigheden? Alles is mogelijk. Je zult verrast zijn over het eindresultaat.

Beginners en gevorderden
Beginners leren een schilderij opzetten, een onderschildering maken en kleuren mengen. Ben je meer gevorderd? Dan word je uitgedaagd en gestimuleerd om een stapje verder te gaan. Door de persoonlijke coaching haal je die dag het beste uit jezelf.

Creativiteit én gezelligheid
Op zoek naar een leuke en originele invulling van verjaardag, jubileum, teambuilding met vrienden, vriendinnen of collega’s of Moederdag? In Atelier BeanStream maken we er samen een onvergetelijke gebeurtenis van.

Van verjaardag tot vrienden/vriendinnen dag
We organiseren workshops op maat, dat wil zeggen dat we overleggen over tijdstip, duur, aantal deelnemers en eventuele extra’s. Heb je iets te vieren? Dan zorgen we naast een feestelijke lunch ook voor een leuke taart of andere wensen. Tijden zijn altijd in overleg; waarbij je ‘s ochtends, maar ook ‘s middags kunt starten.

Kosten: € 25 per avond. Alle materialen inbegrepen behalve het schilderdoek te koop vanaf € 5. Maximaal 6 personen. Andere dagen en/of tijden in overleg.

Waar: Atelier BeanStream, Maria Rutgersstraat, 20 Maassluis.

Heb je interesse of wil je meer weten bel mij dan, stuur een appje, een email of via mijn website. Klik hier voor alle contactgegevens.

Met kunstzinnige groet,

Lida