19 juni 2020

Misschien ken je het Bolderproject? In 2015 hebben een aantal Maassluise Kunstenaars hun creativiteit bot kunnen vieren op 18 bolders. Je kunt de Bolderroute lopen om ze allemaal te zien.

 

 

 

 

Op 20 en 27 juni en 4 juli worden er nog eens 10 bolders aan de Bolderroute toegevoegd. Wil je de kunstenaars in actie zien: morgen schilderen Lida van der Sar, Mischa Koorneef en Dick van Gelderen drie bolders aan de Burg. de Jonghkade. Ze schilderen van 10 tot 12 uur en vanaf 13 uur tot ze klaar zijn met hun werk.

Op 27 juni (dezelfde tijd) schilderen Bas Verkade, Gesina Vermeer en Roeland van Reem drie bolders aan de Govert van Wijnkade aan de Buitenhaven.

Ten slotte schilderen Frans en Judith Vink op 4 juli (ook dezelfde tijd) een bolder op het Schanseiland, Elly van Baalen nog een bolder op de Burg. de Jonghkade en Friedie Kloen nog een bolder aan de Govert van Wijnkade.

Ook Peter Farla zal later nog een bolder onder handen nemen.┬áKom je kijken, denk alsjeblieft aan de 1,5 meter afstand. En als je de ‘oude’ bolders nog niet kent, is dat meteen een mooi moment om die te gaan bewonderen!

Judith en Frans Vonk beschilderen hun bolder in 2015.