Reinier Verduijn

“Geef me verf, graffiti, houtskool of een potlood en ik wil er iets mee maken. Het doel van mijn kunst is de schoonheid van de wereld om ons heen te laten zien. Daarnaast wil ik mensen inspireren om te kijken naar het moois dat de natuur ons te bieden heeft. De werken die ik maak bestaan mede daarom voornamelijk uit portretten van mens en dier.

Het werk dat ik maak kan beschreven worden als fotorealistisch, echter probeer ik mijn schilderijen nog meer realisme mee te geven dan een foto kan doen. Zo werk ik bijvoorbeeld graag met een airbrush. Met een airbrush schilder ik soms wel tientallen lagen acrylverf over elkaar heen om extra diepte en realisme in een schilderij te krijgen. Natuurlijk gebruik ik ook andere technieken als een schilderij daarom vraagt, zoals bijvoorbeeld traditionele olieverf.

Sommige schilderijen die u van mij kunt zien op deze website zijn vervaardigd in opdracht, maar er zitten ook een aantal vrije werken tussen. Mocht u interesse hebben in één van de werken of meer willen weten over mijn werkwijze, kijk dan eens op mijn website of neem contact met me op.”