Op dinsdag 19 november en woensdag 27 november  van 9.30 tot 12.30 uur zijn er weer workshops schilderen in Atelier BeanStream van Lida van der Sar in Maassluis.

Het maximum aantal deelnemers is 6 personen per sessie. De kosten inclusief koffie en thee zijn € 25 voor één ochtend. Alle materialen, exclusief doeken zijn inbegrepen in de prijs. Doeken zijn in het atelier te koop vanaf  € 5 per stuk.

Heb je interesse of wil je meer weten bel mij dan, stuur een appje, een email, of Facebookpagina!

Als je voor het eerst komt: Ter voorbereiding en een goede start is het handig om alvast wat voorwerk te doen. Neem een paar Happinez of woon-magazines of andere tijdschriften en scheur uit wat je aanspreekt qua kleur en/of vorm. Een stuk of 10 hele pagina’s moet genoeg zijn. Heb je geen tijd of zin: geen probleem; ik heb voldoende tijdschriften en kan het ook op 19 november. Afbeeldingen op een mobiel of tablet is niet zo handig, dan graag printen.

We maken er weer een inspirerende, leuke, ontspannende en leerzame ochtend van!!

Atelier BeanStream – Lida van der Sar
Mail: info@lidavandersar.nl
Tel: 06 29 372 293
Website: lidavandersar.nl
Facebook Atelier BeanStream
Locatie: Maria Rutgersstraat 20, Maassluis

Stimulerend en ontspannend

Heb je altijd al schilderlessen willen volgen? Schilder je al maar heb je behoefte aan professionele begeleiding? Je bent van harte welkom in het sfeervolle Atelier BeanStream. Daar geef ik schilderlessen aan beginners en gevorderden.

Aan het werk 
In de workshop gaan we serieus aan de slag met verf en kwasten. We gaan een compositie opzetten waarbij de kleuren in goede harmonie vanuit het pallet samenkomen op het schilderdoek. Je kunt hierbij persoonlijke dingen als teksten en dergelijke materialen in het geheel verwerken, zodat je een werk met een bijzondere eigen waarde creëert.

Voor iedereen
Gaat het om een kennismaking met het schilderen of kom je voor verdieping en het uitbreiden van je vaardigheden? Alles is mogelijk. Je zult verrast zijn over het eindresultaat.

Beginners en gevorderden
Beginners leren een schilderij opzetten, een onderschildering maken en kleuren mengen. Ben je meer gevorderd? Dan word je uitgedaagd en gestimuleerd om een stapje verder te gaan. Door de persoonlijke coaching haal je die dag het beste uit jezelf.

Creativiteit én gezelligheid: van verjaardag tot vrienden/vriendinnen-dag
Op zoek naar een leuke en originele invulling van een teambuilding met collega’s, verjaardag of jubileum met vrienden en/of vriendinnen? In Atelier BeanStream maken we er samen een onvergetelijke gebeurtenis van. We organiseren workshops op maat, dat wil zeggen dat we overleggen over tijdstip, duur, aantal deelnemers en eventuele extra’s. Heb je iets te vieren? Dan zorgen we naast een feestelijke lunch ook voor een leuke taart of andere wensen. Tijden zijn altijd in overleg, waarbij je ‘s ochtends, maar ook ‘s middags kunt starten.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten bel mij dan, stuur een appje, een email of contact mij via mijn website.

Zie hier Lida’s pagina op onze website.