Geef met de stemkaart uw voorkeur aan

U kunt een kunstwerk van uw keuze winnen door op de stemkaart aan te geven waar uw voorkeur naar uitgaat. Deze stemkaarten, met een uitleg, zijn verkrijgbaar bij de winkeliers die deelnemen en tijdens de Kunstroute ook bij de kunstenaars.

Er zijn drie prijzen beschikbaar gesteld door de winkeliers van ’t Stadshart voor deze verloting.
De werken in de etalages zijn te zien rond eind maart en blijven daar tot en met 19 april. Ieder stuk van de kunstverloting heeft een nummer. Het nummer dat hoort bij uw voorkeur, kunt u aangeven op de stemkaart.

Een groot aantal winkeliers in de binnenstad heeft ruimte in zijn etalage beschikbaar gesteld om een kunstwerk te tonen. Bij elkaar vormen ze de collectie waaruit u kunt kiezen. De kunstwerken zijn gemaakt door de Maassluise Kunstenaars en de gastkunstenaars die door hen zijn uitgenodigd.
U vindt de adressen van de winkels hieronder en op het kaartje (komt binnenkort op onze website). Deelname aan de kunstverloting is gratis.

NB. Per persoon wordt slechts één prijs toegekend.

Waar en tot wanneer stemmen?

In de weken voorafgaand en tijdens de Kunstroute kunt u uw stem uitbrengen op het kunstwerk dat u graag in uw bezit wilt krijgen. De stemmen kunnen tot en met .. april 16.00 uur worden ingeleverd bij:

Dit zijn de prijzen die u kunt winnen:

  • 1e prijs: het kunstwerk van uw keuze, mogelijk gemaakt door winkeliersvereniging ’t Stadshart.
  • 2e prijs: nog niet bekend
  • 3e prijs: nog niet bekend

De trekking

Na afloop van de kunstroute wordt de trekking verricht door David van der Houwen, voorzitter van de Stichting Maassluise Kunstenaars. De winnaars worden kort daarna telefonisch op de hoogte gebracht. Verder wordt in de week na de route in de plaatselijke pers en op deze website bekend gemaakt wie er gewonnen hebben.